2 mars 2006

Fyra timmars håltimma...

...som kunde varit fyra timmars sovmorgon. Gaaah!

Alltså: Igår hördes spridda rykten om att religionsläraren var sjuk och att det inte skulle vara någon lektion imorgon. Men eftersom jag är Duktig så vågade jag inte ta sovmorgon på chans utan cyklade hit ändå i snöyran. Total uppslutning, alltså jag Alex och Mia. Tjohoo! För att förstå vidden av katastrofen borde jag nog skriva upp mitt schema för torsdagarna.

8.00 - 9.10 Religion
12.00 - 12.15 - Elevhandledning
12.40 - 13.10 - Sånglektion
13.15 - 14. 30 - MuKo
14.50 - 16.00 - Kör

Den observante bör nu ha insett att mellan religionen och handledningen har jag ingenting, alltså ingenting i tre timmar. Och eftersom även religionen bortföll idag har jag ingenting i fyra timmar. Som kunde varit sovmorgon. Uäääääh!

Jag har försökt fördriva tiden, verkligen. Jag vill inte cykla hem, för det snöar och är halt. Jag har gjort klart Sannolikhet och Statistik i matteboken, så nu har jag bara repetitionerna kvar innan nationella nästa fredag. Jag har suttit på en stol och lyssnat på en konversation mellan några klasskamrater, men eftersom konversationen handlade om frisyrer och frisörer hade jag och mitt oorganiserade blonda rufs inget att bidra med. Jag har tappat bort Mia och Alex (jag orkar inte leta efter dom, skolan är stor och jag är... lat) och nu sitter jag och bloggar i studiehallen på en dator som är avsedd för studier. Just det. Men på förbudslappen står bara Lunarstorm, Msn, Icq, Helgon, Playahead och nåt mer så jag är inte komplett olydig. Bara nästan.

Om jag inte vore så förbaskat snäll skulle jag gå upp till natur och tvinga mina kära vänner att leka med mej men det tänker jag inte göra för:
  1. Dom skulle ändå inte leka med mej för
  2. Dom slutar inte föränn elva
  3. Och jag orkar inte gå genom halva skolan och upp för trapporna. Jo men, äsch...

Och för att förvärra det hela. Ärtsoppa till lunch. Ärtsoppa! Gul gegga från helvetet. Varför, varför är det alltid konstig mat de dagar jag går från åtta till fyra? Kan någon förklara det för mej? Gud, Marvin, vem som helst.

Ärtsoppa - mitt liv är förstört.

Inga kommentarer: