19 april 2006

Best of Artonhundraåttiofem, eller att leva i en musikalisk avkrok.

Imorgon ska jag till köpenskapens mecka på morgonen. Ingen aning om vad jag behöver faktiskt, mer än strumpor och sånt tråkigt. Så går det när man skejtar. Skorna äter hål på hälarna på strumporna.

Vad jag tror att jag kommer köpa på Ge-Kås:
  • Strumpor
  • Trosor
  • Minst en låda Toffifee
  • Kanske cd-skivor, om det finns några bra.
  • Nåt mer som jag inte behöver

Sen ska jag leka med lilla Vims. Jag har inte träffat henne på över en vecka och det är ovanligt länge för att vara oss. Vi ska åka longboard, om det inte regnar lika mycket som det gör nu, för just nu öser det. Inte mej emot. Då kan jag tända stearinljus och lyssna på Death Cab For Cutie innan jag somnar. Damn, jag vill verkligen ha ett sommarjobb. Om jag får ett jobb vet jag precis vad jag ska bränna första lönen på. Cd-skivor. I massor. För på Ge-Kås har de mest hits och föredetta hits, och tusen olika "Best of Artonhundraåttiofem" och eftersom jag är bosatt i en musikalisk avkrok (på skivfronten, inte på bandfronten) kan man i övrigt bara köpa skivor på Coop. Och där har de Darin, Darin, Sebastian, Agnes, Melodifestivalen 2006 och kanske Carola. Alltså. Massorder från internet, massa roliga, underliga, underbara importskivor! Det är ju inte förbjudet att drömma, menar jag.

Dyrgripar i cd-hyllan:
  • The Photo Album - Death Cab For Cutie. Man ska inte släppa lös Heddor med pengar på Megastore i Stockholm. Timmar av rotande och tusen skivor man vill ha. Efter många om och men inhandlades min hittills enda Death Cab-skiva. Jag är ett offer för folklig illegal verksamhet ska ni veta. Fy mej.
  • Clarity - Jimmy Eat World. Bästa skivan de gjort, den är fin som nysnö. Men egentligen kan jag inte uttala mej för jag har aldrig hört något från Static Prevails och debutskivorna brukar vara bäst. Vad var det jag sa om import.. hrmpff...
  • Känn Ingen Sorg...-Håkan Hellström. Jag och Johanna hade värsta filofosofiska utläggningen om den skivan för ett tag sen. Fullkomligt sönderlyssnad, och jag är inte trött på den alls. Knotigt.
  • Jennie Bomb - Sahara Hotnights. Megaös, megaös, megaös! Galet cool skiva, jag blir alltid hoppigt, ilsket jätteglad. Punkt.

Nu ser mamma arg ut, så jag borde skriva färdigt. Finns tusen andra bra cd-skivor, men tyvärr äger jag inte allihop. Så jag får väl fortsätta med folksporten vars mest kända biverkningar är dåligt samvete och musarm. Nedladdning alltså. Ge mej ett jobb, jag vill inte vara illegal!!!

Inga kommentarer: